Plastik Atıklar ve Geri Dönüşüm


Devamı için tıklayın...

Kağıt Geri Dönüşüm Önemi

Kalabalıklaşan dünyamız nedeniyle her gün daha fazla tüketilen su, orman, madenler, petrol gibi doğal kaynaklarımızı geri dönüşüm ile daha uzun süreli kullanabiliriz. Tekrar değerlendirilebilen atıkları geri dönüştürerek doğal kaynaklarımızı tüketmeden yeni ürünler elde edebiliriz. Örneğin; bir ton kâğıdın geri dönüştürülmesiyle 17 ağacın kesilmesi önlenebilir. Plastik ambalaj atıklarının geri kazanılması sonucu ise petrolden tasarruf sağlanabilmektedir. Dönüşen her ton cam için ise, 100 litre petrol tasarrufu sağlanır. Metal ambalajları ve ahşap ambalajları geri dönüştürerek doğal alanlarımızı bozulmadan koruyabiliriz.


Devamı için tıklayın...

Geri Dönüşümün Yararları Nelerdir?

Geri Dönüşümün Yararları Nelerdir?

 


Devamı için tıklayın...

Metal Hurda Alımı ve Satımı

Her türlü metal hurda alımı ve satımı plastik satımı ve alımı gibi hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız telefon numaralarımız aşşağıda belirtilmiştir.

Hatay , İskenderun ve diğer ilçelerine hizmet vermekteyiz. Tüfekçioğlu Geri Dönüşüm & Hurda Alım ve Satımı.


Devamı için tıklayın...

Plastik Geri Dönüşüm ?

Geri dönüşüm, doğal kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacak, gelecek kuşaklara potansiyel kaynakların mümkün olabilen en fazla miktarım buakabilecek önemli katı bir atık yönetim biçimidir. Geri dönüşüm uzun vadede verimli ve ekonomik bir yatırımdır. Geri dönüşüm bir enerji tasarrufu türüdür. Hammaddenuı azalması ve doğal kaynakların hızla tükenmesi sonucunda ekonomik problemler ortaya çıkabilecek ve işte bu noktada geri dönüşümün ekonomi üzerinde olumlu etkisi görülecektir. Yeni iş imkânları sağlayacak ve gelecek kuşaklara doğal kaynaklardan yararlanma olanağı sağlayacaktır.


Devamı için tıklayın...

Hurda Çeşitleri Nelerdir ?

Demir Hurda : İnşaatlarda kullanılan demirin yenisi ile hurdası arasında rekebet farkı yoktur. Geri dönüşümü yapılan hurdanın alımı günlük fiyat güncellemesine göre belirlenip dünya piyasasındaki değerlere göre alım&satımı yapılmaktadır.


Devamı için tıklayın...
Anasayfa | Blog | Galeri | İletişim | © Copyright 2016 Tüfekçioğlu Geri Dönüşüm & Hurda Geri Dönüşüm Tüm hakları saklıdır. promosyon ürünleri web yazılım